Konfirmasjon i Sem 2022, ikke i bruk


Velkommen til konfirmasjon i Sem sokn 2022!

Konfirmasjon i Sem sokn 2022

 

Velkommen til konfirmasjon i Sem sokn 2022!

 

Informasjonsbrev

Alle døpte får informasjonsbrev i posten i slutten av mai 2021. Elektronisk påmelding skjer her på nettsiden, ser under.

 


Konfirmasjonsdatoer

Konfirmasjon i Sem kirke blir søndag 8.mai 2022, og ved behov bruker vi lørdag 7.mai, men vi fyller opp søndagen først.
Konfirmasjonsdato i Vear arbeidskirke blir søndag 15.mai 2022, og ved behov bruker vi lørdag 14.mai, men vi fyller opp søndagen først. 
Man kan ønske dato og kirke i den elektroniske påmeldingen, men det er ikke gitt at man nødvendigvis får den dagen man ønsker. Vi tar hensyn til det totale antallet konfirmanter, ressursbruk, og ønskene når vi fordeler dagene. Ved behov, blir det to dager i hver kirke, men vi fyller opp søndagene først. Datoen hver enkelt konfirmant får, kunngjøres i september 2021.
Samlingene
Vi vil at samlingene skal være inspirerende, utfordrende og lærerike. Undervisningen skjer både gjennom fellesundervisning og samtaler i grupper.  Noen av temaene: Hvem er Gud? Hva står det i Bibelen? Tro og tvil. Hvem er Jesus? Er det et liv etter døden? Hører Gud når jeg ber?

 

Tid og sted

Konfirmantundervisningen varer i ett skoleår, fra begynnelsen av september til konfirmasjonen i mai 2022.

NB! Tidspunkter og undervisningssted blir ikke helt klart før etter at vi mottar påmeldinger. Det blir undervisning i Vear arbeidskirke som er nabobygget til Vear skole. Det kan også være det bli egen undervisning på Barkåker menighetshus, hvis det blir en stor nok gruppe til å ha egne samlinger der. Nærmere informasjon om sted og tid blir sendt ut i velkomstbrev/ program i begynnelsen av august.  

 

Andre ting som skjer i konfirmantåret:

Innsamlingsaksjon for Kirkens Nødhjelp.
Gudstjenester med konfirmantoppgaver.
Leir. Det blir enten én overnatting på et leirsted, eller en bo- hjemme- leir fredag- søndag. Leir er felles for alle konfirmantene i Sem sokn. Nærmere info om leirtype o a kommer etter hvert.
 
Påmelding:

Elektronisk påmelding. Bruk lenken MELD DEG PÅ HER over, eller blå boks under.
Påmeldingsfrist er 25.06.21

Pris

Konfirmasjonsavgiften er satt til 1300 kroner. Dette dekker i hovedsak leirkostnader, Bibel og mat på samlingene. Denne kan bli justert, hvis det blir bo- hjemme- leir- løsning. Betalingsinformasjon blir tilsendt etter innmelding. Økonomi skal ikke være et hinder for å kunne delta i konfirmasjonsundervisningen. Ta kontakt med menighetspedagog Camilla Jørgensen dersom du har behov for å søke om støtte til konfirmantavgiften.

 

Spesielle behov

Ta kontakt med menighetspedagog Camilla Jørgensen dersom du har behov for tilrettelegging av undervisningen.

Tilbake
Del